Blog 1 -
 Tongeren Prive Ontvangst  thumbnail

Tongeren Prive Ontvangst

Published Nov 12, 22
10 min read

Prive Ontvangst Rijpere Dame

Maar als we onszelf laten zien en overgeven met meer dan alleen ons lichaam, dan wordt seks een van de belangrijkste manieren waarop de ziel met ons kan praten. In het Westen lijken we enorm geëmancipeerd en ontwikkeld met onze vrije opvatting van seks, maar meestal is dat schijn. Vrijen met volledige intimiteit, met het hart open, kan de meest ervaren en vrijgevochten bedpartner verlegen maken.

En dat levert diep bevredigende en meer ontwikkelde seks op. De vorm waarin dat gebeurt, doet er niet toe. Een onenightstand kan een krachtige samenkomst zijn, terwijl een vrijpartij binnen een relatie ongeïnspireerd en afstandelijk kan zijn. Zielvolle seksualiteit is helend en verbindend. Om werkelijk geprikkeld te worden en op te gaan in onze hartstocht moeten we ons overgeven aan de magie van het moment.

Ook het bekken en het hart komen samen. De passie en lust van het bekken, en de openheid en kwetsbaarheid van het hart vermengen zich tot een gelukzalig geheel. prive ontvangst eeklo. Je zou kunnen zeggen: liefde en seks komen samen, of hemel en aarde komen samen. In die zin kan seks heilig zijn.

Als er te weinig of zielloos gevreeën wordt, ontaarden misverstanden en ergernissen gemakkelijk in ruzies. Seksualiteit geeft iets magisch aan de verbintenis tussen twee mensen - prive ontvangst sites. Je voelt je weer tot elkaar aangetrokken op een manier die ver buiten gesprekken en activiteiten ligt. Vanuit je eigen wereld beweeg je naar de ander toe, je overbrugt verschillen en opent je voor de ander met het doel een te worden.

‘Seks heeft lange wortels,’ schrijft Thomas Moore in zijn boek ‘Zielsverwanten’, ‘die zich uitstrekken tot diep in de kern van het lichaam en ver doordringen in de gevoelens van het hart.’ Ik zou zelfs willen beweren: tot diep in de ziel. Onze fantasieën, dromen en verlangens rondom liefde, lichamelijkheid en passie bieden een blik op onze diepste aard en bestemming.

Je bent vrij op een speelse manier en de ziel kan nieuwe verbindingen leggen, transformeert en geeft toegang tot gebieden die normaal gesproken verborgen blijven. Seksualiteit geeft je de mogelijkheid om je op het terrein buiten de volwassen beheersing te begeven. De verstandige observator die in het dagelijks leven alles becommentarieert raakt op de achtergrond en we vallen samen met ons lichaam, met de ander, met de extase.

Prive Ontvangst In Riemst

Het ego verdwijnt en dat is een weldaad voor de ziel. Door ontspannen aanwezig te zijn in het nu, en je met je onderbewustzijn te verbinden, kun je eenheid, goddelijkheid en gelukzaligheid ervaren. Seksuele energie is niet alleen maar erotische energie, het is oerenergie. De drijvende, heelmakende kracht die door je heen stroomt als je vrijt is levenslust en creativiteit - prive ontvangst sites.

Passie is de drijvende kracht die ons steeds weer van onze plaats doet komen. Met een goed stromende erotische energie kun je de wereld als een betoverde plek zien. Je bent gevoeliger voor schoonheid, kleuren, geuren en genoegens. Niet alleen de geest en ziel, ook ons lichaam is erop gebouwd zo veel mogelijk te ervaren.

Niet door onze menselijkheid krampachtig te willen overstijgen, maar door deze ten volle te doorleven - prive ontvangst sites. Het is belangrijk om zinnelijk genot te ervaren, want daardoor kun je je diepste wezen ontdekken en de wereld vollediger ervaren. Zo is seksualiteit een belangrijke bron van zelfexpressie en zelfkennis. Het is een magische, hartstochtelijke, heerlijk onfatsoenlijke speelplaats waar we ons kunnen ontplooien.

Erotische energie laten stromen betekent geconfronteerd worden met het wilde, duistere in onszelf, dat we in het dagelijks leven liever niet laten zien. Seksualiteit is een verlangen van de ziel om zich te uiten, alles overhoop te gooien en ruimte te maken om alles in een nieuw licht te zien.

Als een manier om bewezen te zien dat de ander (nog steeds) van je houdt. Seks kan die honger niet stillen. Kom geen seks brengen alleen om liefde te halen. 2. Als een manier om echt contact te vermijden - prive ontvangst sites. 3. Als machtsmiddel. Onthoud of verstrek het niet omwille van je persoonlijke agenda.

Als emotionele pijnstiller. De roes van seksuele opwinding pept op, geeft richting en verdrijft ongewenste emoties, maar dat is zeer tijdelijk. Voel liever wat je voelt, besteed er aandacht aan en werk eraan. prive ontvangst sites. Over auteur Susan Smit Spiritualiteit en literatuur zijn de grootste passies van onze ‘huisheks’ Susan Smit. Ze was een van de eerste columnisten van Happinez, maakt de boekenrubriek in het blad en schrijft op deze site columns waarin ze deelt wat ze meemaakt en leert.

Prive Ontvangst Tanya

Lize Korpershoek: 'Door in gesprek te gaan met andere vrouwen kwam ik erachter dat ik niet de enige ben met weinig zin in seks. prive ontvangst sites. In plaats van me nog langer bij dit gegeven neer te leggen ben ik een onderzoek gestart. In deze persoonlijke documentaire stel ik mij zo open, eerlijk en kwetsbaar mogelijk op.

De wortel van het probleem is veel minder zichtbaar en daarvoor heb ik dan ook heel diep moeten graven. Het zou geweldig zijn als vrouwen zich met deze documentaire gehoord en gesteund voelen en wellicht hun eigen zoektocht in gang zetten.' Meer info: #mijnseksisstuk Zij aan Zij deed alvast een onderzoekje naar zin & seks.

Maar zo lesbisch is dat dus helemaal niet. Ongeveer 30 procent van de vrouwen in een vaste relatie zegt na een tijdje geen of veel minder zin in seks te hebben. Neem dan een relatie tussen twee vrouwen: groeit dat percentage exponentieel? Wie weet. Het is kortom een herkenbaar probleem.

'Waarom komt het toch dat als ik een tijdje met iemand samen ben, ik geen zin meer heb om te vrijen?’, vragen de vrouwen zich af. Ingeborg vertelt: 'Ik merkte dat hun weerstand veel te maken had met de manier waarop ze in de loop der tijd tegen seks waren gaan aankijken.

Het was niet meer verbonden met hun eigen verlangens en behoeftes.' Wat gek is, voegt ze daar aan toe, want seks 'is eigenlijk een soort basisbehoefte'. Wij vullen even in: In een man-vrouw relatie is de zin in seks misschien minder gelijkwaardig: Heeft de man vaker zin en voelt het daarom als een probleem? Wat als je allebei geen zin hebt? Wat vind jij, in het algemeen? Antwoorden zijn anoniem.

Een sexy state of mind betekent dat je aanwezig kan zijn in het moment,' vertelt ze. ‘Dat je aandacht kan hebben voor alles wat er in je lijf en in het contact gebeurt. Het betekent dat je veel meer bewust bent van je eigen zintuigen, van wat er op dat moment te ervaren is.

Prive Ontvangst Te Oostende

Ze willen een betrouwbare, monogame partner die ze door en door kennen. Maar een intieme en gelijkwaardige relatie leidt niet noodzakelijk tot een goed seksleven. En juist het ontbreken van erotiek kan een relatie onder druk zetten, aldus Perel. 'In onze huidige maatschappij zijn de belangrijkste waarden die we nastreven in een relatie: gelijkwaardigheid, vertrouwen en eerlijkheid.

Esther Perel neemt je mee in deze paradox tussen liefde en lust en toont aan dat intimiteit en erotiek goed samen kunnen gaan in een sterke relatie. Helder en soms provocerend', lees hier meer over het boek Erotische Intelligentie. Esther Perel heeft verschillende TED Talks gedaan, die meer dan 25 miljoen keer zijn bekeken.

Concluderend: Geen zin (meer) hebben in seks als je een vaste relatie hebt komt best vaak voor en kan op verschillende manieren verklaard worden. Als het iets is wat de relatie onder druk zet, dan is er van alles aan te doen, zo lezen we in de boeken van Ingeborg Timmerman en Esther Perel.

* Marina Smolders steekt haar neus graag in andervrouws zaken. Of slaapkamer. 'Intieme, persoonlijke verhalen zijn lekker om te lezen, maar nog leuker om te horen en op te schrijven. En veel mensen vinden het fijn om zich te kunnen spiegelen aan anderen. Door te lezen wat iemand anders doet in bed, ga je zelf ook flexibeler denken.' Marina woont samen met haar vriendin en werkt als freelance tekstschrijver.

Je ligt nog half te slapen, bent half bij bewustzijn – en dat maakt het zo dreamy intens. Niemand heeft 's ochtends zin in ingewikkelde acrobatische stunts. prive ontvangst sites. Gewoon lekker dicht tegen elkaar aankruipen, zonder je zorgen te maken over je rechter elleboog die wel/niet/wel/niet van het randje van het bed af schiet.

Dat je te laat op je werk gaat komen is duidelijk (prive ontvangst sites). Dan maakt het ook niet meer uit of dat tien minuten of een dik half uur is. Uhhhm, ja. Niemand wordt wakker met Listerine-adem, dus 's ochtends staan jullie in elk geval quitte. In tegenstelling tot 's avonds – als de één paprikachips heeft gegeten en de ander alleen een appel.

Prive Ontvangst Te Aalst

Dan zijn ze uitgerust enzo. Niets zo lekker als een man die naar man ruikt. Níets! Nee toch? Nou dan.Libido, wat is dat precies? De term verwijst naar de mate waarin iemand zin heeft in seks. Bij een hoog libido is dat veel, bij een laag libido is dat weinig. De eerste die de term zo gebruikte was Sigmund Freud (1856 – 1939), de grondlegger van de psychoanalyse. Freud noemde seks een basisbehoefte van de mens, net zoals eten en drinken.

Als die druk te groot wordt, waarschuwde Freud, dan kan de boel ontploffen en komen al die onderdrukte gevoelens er in één keer uit (prive ontvangst sites). Om dit te voorkomen raadde Freud psychoanalyse aan, een vorm van therapie. Van Freud hebben we dus het idee geërfd dat het libido een natuurlijk instinct is, iets waar elk mens mee geboren wordt (prive ontvangst maldegem).

Is het dan zo dat vrouwen niet per sé minder zin hebben in seks dan mannen, maar dat ze gewoon beter zijn in het onderdrukken van dat verlangen? Als je deze redenering verder volgt, zou je kunnen stellen dat er van nature geen verschil is tussen het mannelijk en het vrouwelijk libido, maar dat dit verschil wordt veroorzaakt door sociale verwachtingen.

Van mannen wordt verwacht dat ze initiatief nemen, van vrouwen dat ze passief zijn en de man de leiding laten nemen. Voor mannen is het stoer om veel verschillende bedpartners te hebben, voor vrouwen ligt dit heel anders. Het zou zomaar kunnen dat mannen meer zin hebben in seks omdat het voor mannen meer geaccepteerd is om zin te hebben in seks.

Terwijl mannen alle ruimte krijgen om hun seksualiteit te ontwikkelen en te ontdekken wat ze lekker vinden, is dit voor vrouwen veel lastiger. Als je het gevoel hebt dat je als vrouw niet mag laten merken dat je zin hebt in seks, dan durf je waarschijnlijk ook niet aan te geven wat je lekker vindt of wat je graag zou willen uitproberen.

Prive Ontvangst Meise

Als je de diagnose kanker krijgt, is het niet vreemd dat seksualiteit en intimiteit tijdelijk meer naar de achtergrond verdwijnen. Maar als het leven verder gaat en er weer ruimte voor komt, blijkt er misschien wel van alles te zijn veranderd. Zowel op lichamelijk, emotioneel als relationeel gebied. Seksualiteit is lust, opwinding, seksuele wensen, gevoelens en verlangens.

Intimiteit is het gevoel van verbondenheid, het delen van gevoelens en gedachten, vertrouwelijkheid, ongedwongen, respectvol en teder. prive ontvangst sites. Intimiteit kan zowel lichamelijk, emotioneel of spiritueel zijn. Kanker heeft nu eenmaal invloed op allerlei aspecten van je leven, seksualiteit en intimiteit zijn daarop geen uitzondering, zo bleek uit onderzoek van NFK naar de gevolgen van kanker voor seksualiteit en intimiteit.657 (ex-)kankerpatiënten mee en 230 partners. Ruim twee derde (67%) van de respondenten gaf aan dat de seksualiteit en intimiteit minder goed waren na de diagnose kanker. En bijna 60% liet weten niet tevreden te zijn met zijn of haar seksleven. 58% antwoordde dat de intimiteit met de partner voor de diagnose eerder beter was dan nu en bij 71% was het seksleven voor de diagnose beter dan erna.

De informatiebehoefte ligt vooral op het vlak van praktische tips en informatie, ervaringsverhalen en informatie voor de partner. Helaas is praten over seks of de geslachtsorganen vaak nog omgeven met taboes en dat maakt het lastiger om veranderingen te accepteren of problemen op te lossen. Met deze website wil NFK helpen om het taboe - voor zover dat kan - te doorbreken.

Latest Posts

Luchthavenvervoer Aalst

Published May 05, 24
7 min read

Luchthavenvervoer Gent

Published May 04, 24
7 min read