Blog 1 -

Personal Trainer Middelharnis

Published Jul 04, 22
10 min read

Personal trainer Haarlem

Personal trainer Haarlem gezocht?  Wil je afvallen? Spiermassa opbouwen? Of gewoon gezonder leven? Dan zit je goed! Bij Personal trainer Haarlem g vind je altijd een personal trainer die écht bij je past. En krijg je een trainingsschema (& voedingsplan) dat naadloos aansluit op jouw levensstijl. Jouw voortgang houden we nauwkeurig bij in jouw persoonlijke Book of Progress. En samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel haalt. Gedurende een periode van 6 weken train je 3x per week in een groepje van 6-8 sporters. In deze 6 weken bereiden we je optimaal voor op een sportievere levensstijl. Hierbij wordt sterk aandacht besteed aan de juist training, gezonde voeding en rust. Bij Personal trainer Haarlem staan er zowel fysieke trainingen op het programma als spirituele- en ontspanningslessen. Wij bieden persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw wensen, eisen en dagelijkse bezigheden. Wij gaan voor een volledige balans, en helpen jou om te blijven sporten!

Wat is een personal trainer?

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer, deze training kan in een personal training studio gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht. Tijdens personal training heb je een coach die je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam.

Wat doet een personal trainer?

Personal coaching is gericht op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het bereiken van professionele doelstellingen. Personal coaching biedt hulp wanneer je zelf even niet meer weet hoe je vooruit moet komen, of wanneer wel wat handvatten kunt gebruiken. En dat kan over allerlei gebieden gaan.

Stap Budget Personal Trainer

Hopelijk tot snel! Weten jullie nog hoe vaak jullie op een willekeurige maandagochtend zijn begonnen met extreem diëten en heel veel sporten? En hoe vaak jullie de daarop volgende donderdagavond jezelf terug hebt gevonden op de bodem van een zak paprika chips? Zeg eens eerlijk: hoe vaak ben jij opnieuw begonnen? 1 keer, 2 keer, of zoals ik, een keer of ontelbaar? Zoals ik al eens eerder had geschreven: ik mag graag tot het uiterste gaan… (personal gym trainer near me). (Personal trainer Heemstede).

En nog vaker, kwamen de kilo’s er net zo hard weer aan. Maar nu gaat het dus lekker volgens plan. Niet te snel, niet te veel willen, eigen valkuilen vermijden en op een prettige manier werken aan conditie en gezondheid. Ik ben dan ook heel blij dat het onder begeleiding van Rik en Inge nu de goede kant op gaat.

Dus: we gaan gewoon stug door! Ik hou me vast aan het plan en werk hard aan mezelf. Op naar de volgende 5 kilo! “Een Personal Trainer, jij?“, “maar jij hebt vroeger toch altijd veel gesport?“, “Waarom wil je dat iemand je helpt? Dat kun je toch zelf?”…Zo maar een paar reacties uit mijn omgeving toen ik vertelde dat ik een Personal Trainer zocht om me te helpen met afvallen en fitter worden (personal gym trainer near me).

Gewoon minder eten en meer sporten, dat is toch niet zo moeilijk? Maar dat minder eten en meer sporten WEL moeilijk is, bewijzen alleen al de vele duizenden internetpagina’s volgeschreven over afvallen of de boekenkasten vol aan goedverkopende afslankboeken. Je zult het vast wel eens gedaan hebben, maar google maar eens op woorden als dieet, afvallen, afslanken, enzovoorts.

En hoe meer je leest, des te minder lijk je te weten. Geen koolhydraten, wel koolhydraten, minder vet, meer vet, je moet paleo, nee, je moet keto, nee je moet het 12 sappen dieet…..pffffff. Hetzelfde geldt voor sporten. Zoek maar eens op fit worden, conditie opbouwen of dat soort dingen.

Personal Trainer Friesland

Klopt natuurlijk allemaal en zal zeker helpen. Maar erg specifiek is het allemaal niet. En wat nu als je ook nog eens een slechte rug hebt en een schouder die ooit eens uit de kom is geweest en nog vaak tegensputtert? Dan neem je een Personal Trainer! Tenminste, ik wel.

Net als de Ikea kast hierboven: ik kan wel gewoon ergens beginnen natuurlijk, “handleiding” downloaden, gereedschap bij elkaar zoeken en zelf gaan prutsen. Maar de kans is groot dat het resultaat niet hetzelfde wordt als wat ik van tevoren in gedachten had (personal gym trainer near me). Ik ben klaar met zelf prutsen, klaar met 4 dagen mezelf uithongeren omdat ik denk dat dat zo moet en dan de 5e dag een vreetbui hebben, klaar met het hardlopen weer oppakken en na 3 keer zo’n rugpijn hebben dat ik niet eens meer normaal kan zitten.

Wat dat betreft, ben ik het helemaal eens met Rik’s motto: “If you do what you always did, you will get what you always got!”. Maarten’s verhaal is heel herkenbaar. We maken het dagelijks mee hoor. Eigenlijk is het ook niet zo gek. Het is iets wat in ieder mens zit en ik denk ook niet dat dat er ooit uit zal gaan.

Dat zit in het systeem, al vanaf de oertijd - personal gym trainer near me. Waarom met een speer achter een beer jagen, als je een val uit kan zetten en verder af en toe kijkt of er een beer inzit? Waarom over de bergen en door de rivier met je verzamelde eten uit het oerbos, als je een kortere route kunt nemen drijvend op een boomstam over de rivier? Waarom veel kracht verspillen om je oogst of winst van de jacht voort te slepen of te tillen als je een slimme neanderthaler bent die een wiel uitvindt;) Weg van de minste weerstand heeft ons dus ook veel gebracht.

En daar word je uiteindelijk ook niet gezonder van. - personal gym trainer near me. Dus dat betekent. - Personal trainer Heemstede. aan de slag! Maak een planning, blok en leg tijden vast waarop je gaat sporten, wanneer je je eten bereidt. Als je het aan laat komen op de dag zelf, wordt het lastiger en duik je eerder in je oude “weg van de minste weerstand” patroon, met als gevolg dat het sporten erbij inschiet.

Skills Personal Trainer

Mijn ervaring is dat de mensen met een drukker leven, juist wel regelmatig komen sporten. Eenvoudig weg omdat ze met een planning werken. Ook een gezonde structuur en dagindeling helpt om je planning te realiseren. Iemand die geen werk heeft, heeft in verhouding meer tijd, maar blijft vaak langer in zijn bed liggen.

En ja, ook bij een blessure of pijntje gewoon aan de slag. Uiteraard zijn er blessures waarbij sporten er echt even niet inzit. Maar vaak kun je met een blessure of klachten toch sporten. We passen de training er gewoon op aan, er zijn genoeg dingen die je wel mag doen.Plan, spreek af met bekenden, leg het vast met je trainer! Ook hier weer geldt: ” If you do what you always did, you get what you always got” NO EXCUSES! Zomaar een paar van de synoniemen die ik via vond voor het woord “excuus”: Betuiging van spijt Genoegdoening voor belediging Pardon Reden Smoesje Uitvlucht Verweer Voorwendsel Je snapt wel dat ik het hier heb over de waslijst aan redenen (4), smoesjes (5) en uitvluchten (6) die een mens kan verzinnen om bijvoorbeeld niet die eerste stap naar de sportschool te zetten, die ene avond niet te gaan trainen of toch die zak chips leeg te eten.

Volgende week weer….” “Ik heb het verdiend vandaag, ik ga lekker voor de TV hangen: Netflix en chill chocolade!” “Mijn hartslagmeter is kapot, dus dan telt het toch niet” “Ik heb nog steeds een beetje spierpijn, volgens mij kan ik vandaag beter niet sporten” “Morgen ga ik en dan sport ik gewoon een half uurtje langer” “Op deze verjaardag / dit feestje ga ik gewoon lekker los, dan begin ik morgen wel weer met lijnen” Herkenbaar? Waarschijnlijk voor iedereen wel in meer of mindere mate.

Er is werk, familie, vrienden, gezin, het bijhouden van je Facebook, hobby, stress, blessure, (slechte) gezondheid, gebrek aan motivatie en ga zo maar door. Natuurlijk zitten daar hele legitieme redenen tussen. Als je het druk hebt op je werk, is het ook lastig om tijd te vinden. Als je worstelt met je gezondheid of terug moet komen van een zware blessure…pfffff, ik weet uit ervaring hoe zwaar het dan kan zijn de draad weer op te pakken.

Personal Trainer DelfzijlEn ik denk dat de meesten van ons dat wel weten als we eerlijk zijn. Ben je zielig of vind je jezelf zielig, zou mijn moeder gevraagd hebben. En trouwens, ook een “echte” blessure hoeft niet altijd een reden te zijn om gestrekt op de bank te blijven liggen en je vol te proppen met alles wat er in de keukenkastjes te vinden is.

Gevraagd naar wat belangrijk is in het leven, weet ik zeker dat de gemiddelde Nederlander “gezondheid” in zijn of haar top 5 heeft staan. Zeker als je al een tijd loopt te tobben met je gezondheid of je jezelf niet fit voelt, weet je hoe belangrijk het is om aan je gezondheid te werken.

Sterker nog: stiekem vind ik dat ik het aan mezelf verschuldigd ben om aan mijn gezondheid te werken. Bijna 40 is tenslotte nog geen 80 en zo zou ik me dus ook niet moeten voelen. Dus: geen smoesjes of uitvluchten meer! Ik wil weer fit worden en zal dus tijd moeten steken in mezelf.

Volgens mij is dit heel herkenbaar voor veel mensen, of voor mensen in je omgeving. Of je nou bijna 40 jaar bent zoals Maarten of 80 jaar. Het is van alle leeftijden hebben we afgelopen jaren gemerkt. Daarnaast zijn we er tot onze verbazing achtergekomen dat ook veel jongeren niet echt fit zijn.

En dan nog vragen of iemand anders in huis even wat drinken voor je inschenkt, omdat je zo lekker ligt. De beslommeringen van je werk en de daarbij horende stress of verveling, nog wat huishoudelijke taken en zo mogelijk nog de kids waar je van houdt, maar die wel aan je kop zeuren.

Personal Trainer Delft Kosten

Wel bijzonder dat je hun gezondheid voorop stelt en die van jezelf maar even links laat liggen. Het is ook niet niks waar je tegenaan loopt, laten we dat voorop stellen. Wel jammer dat dan bij de meeste mensen net dat bewegen erbij inschiet. Om nog maar niet te praten over minder en/of gezonder eten.

Dus best natuurlijk ergens, maar gezond is een ander verhaal. Je weet dat je de stap wilt zetten, maar om de intentie om te zetten in concrete stappen stel je uit. Althans, dat was wat je tot nu toe deed - personal gym trainer near me. Het wordt nu tijd voor actie en de daad bij het woord voegen! Wij zijn je graag van dienst en gaan je helpen om actie te ondernemen.

En dan maakt het niet uit of je 20, 80 of net als Maarten bijna 40 jaar bent. personal gym trainer near me. Knap dat je actie onderneemt! Tot snel, groeten Inge en Rik .

Er zijn zoveel redenen waarom een personal trainer essentieel is om je fitness doelen te bereiken, of ze nu op gewichtsverlies gebaseerd zijn, op sport gericht zijn of voor atletische doeleinden. Hier hebben we de meest kritieke redenen samengebracht waarom je een personal trainer zou moeten hebben, en ook de voordelen die je waarschijnlijk zult bereiken door met eentje te werken.

Kennis is macht en als het om je fitness doelen gaat, is het hebben van een goed inzicht in wat er voor nodig is om die doelen te bereiken ongelooflijk empowerend. Je personal trainer kan je helpen je verder te bekwamen over hoe je voeding een rol speelt in je fitnessreis, welke oefeningen op welke spieren gericht zijn, de juiste oefenvorm en nog veel meer.

Personal Trainer Fit For Free

Een goed opgeleide personal trainer naast je hebben om de juiste houding en techniek aan te tonen is van onschatbare waarde. Een personal trainer zal erop toezien dat cliënten oefeningen correct en efficiënt uitvoeren, om maximale resultaten te bereiken. Een goede vorm bij het uitvoeren van oefeningen is ook essentieel om het risico op verwondingen te verminderen (personal gym trainer near me).

Iemand laten opleiden in hoe je bepaalde taken uitvoert zal het risico sterk verminderen en de effectiviteit van je fitness routine verhogen. Terwijl sommige mensen misschien alleen kleine aanpassingen nodig hebben aan bepaalde oefeningen waarvan ze niet doorhadden dat ze ze verkeerd uitvoerden, moeten sommige mensen misschien helemaal opnieuw beginnen; ze leren de grondbeginselen en ontwikkelen de kennis en het zelfbewustzijn om op hun vorm te letten (personal gym trainer near me).

Leestip: kosten personal trainer Iedereen is anders, en dat betekent dat ieders mogelijkheden en eisen anders zijn als het op lichaamsbeweging aankomt. Dat kan van alles zijn, van proberen terug te veren na een oude blessure, tot het hebben van een fobie die invloed kan hebben op waar of hoe je traint.

Dit is waar de ervaring van een personal trainer een enorm verschil kan maken voor je trainingsprogramma. Veel mensen die beginnen met trainen, verwachten hun doelen meteen te bereiken, of dat nu gewichtsverlies is, verbeterde kernkracht of meer kracht in het algemeen, bijvoorbeeld. Maar deze dingen kosten tijd; Als je doelen niet realistisch zijn, raak je gemakkelijk ontmoedigd als je ze niet meteen bereikt hebt.Bijvoorbeeld, als je doel is om voor de zomer een ‘bikinilijf’ te bereiken, dan gaat het er niet alleen om dat je een maand lang 100 crunches per dag doet om je buikspieren te bewerken. Het gaat erom je dieet aan te passen om de juiste voedingsmiddelen te eten, cardio en gewichten te mengen om de juiste spieren te bewerken, en een tijdspad te bepalen waarin dit bereikt kan worden.

Hoeveel Kost Een Personal Trainer Per UurDit is ideaal voor wie voor een bepaalde gebeurtenis traint of een bepaald fitnessniveau moet bereiken voor hij iets kan doen wat hij echt wil. Heb je bijvoorbeeld een bucket list met ‘Parachutespringen’ erop, maar ben je over het maximum gewicht, dan is het inhuren van een personal trainer om je te helpen afvallen een goed begin om dit doel te bereiken.

Persoonlijke coaching: geef je leven vorm zoals je wil. Hoe een personal coach jou kan helpen.

Persoonlijke coaching gaat over loslaten wat je niet meer nodig hebt. Een stap nemen om uit je huidige situatie te komen en je leven vorm te geven zoals jij dat wil. Personal coaching is veelbelovend! Wij vertellen je graag hoe een personal coach jou helpt. Personal coaching is gericht op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het bereiken van professionele doelstellingen. Personal coaching biedt hulp wanneer je zelf even niet meer weet hoe je vooruit moet komen, of wanneer wel wat handvatten kunt gebruiken Het kiezen voor een personal trainer kan verschillende aanleidingen hebben. Zo kun je voor afslanken en spieropbouw bij een personal trainer terecht maar ook als je bijvoorbeeld een drukke baan hebt en wilt weten hoe je met lichamelijke inspanning beter om zou kunnen gaan met de stress. Je kunt onder andere voor de volgende situaties bij een personal trainer terecht:
  • Fysiek: afvallen, spieropbouw en vitaler worden
  • Mentaal: lekkerder in je vel zitten, zowel fysiek als psychisch
  • Lifestyle: hoe ga je met tijd, stress en nachtrust om
  • Voeding: leren welke voedingsstoffen essentieel zijn en het volgen van gezonde voedingsschema’s

Navigation

Home

Latest Posts

South Korea Kakao Entertainment Usbased Tapas

Published Jan 29, 23
10 min read

Sunweb Auto Huren

Published Jan 24, 23
10 min read

Particulier Auto Verkopen

Published Jan 21, 23
10 min read