Blog 1 -
 Dvr Camera Auto  thumbnail

Dvr Camera Auto

Published Jun 22, 23
4 min read

Xiaomi Auto CameraHet is heel eenvoudig om uw Go, Pro om te zetten in een Dashcam. achter camera auto. Lees het onderstaande gedeelte om een volledig begrip te krijgen... Dashcams zijn van vitaal belang als het gaat om het opnemen van uw ritten. Het omzetten van uw Go, Pro in een dashcam met behulp van een houder kan het doel redelijk goed dienen.Voordat u de camera op uw voertuig monteert, moet u mogelijk enkele instellingen aanpassen. Als je de Go, Pro gebruikt om je autoritten vast te leggen, dan is de beste instelling om in te schieten zodat u een groothoekbeeld van de auto kunt vastleggen. Kies vervolgens een resolutie van 1080p die redelijk goed werkt voor dit soort doeleinden - achter camera auto.

Go, Pro-looping-modus is een uitzonderlijk briljante functie voor dit soort situaties - achter camera auto. Door de Looping-modus in te schakelen, blijft je Go, Pro je hele reis opnemen en alleen de laatste 15 of 30 minuten opnemen (afhankelijk van de instellingen). Het helpt bij het beheer van de ruimte, het overschrijven van de vorige beelden en het bewaren van de meest recente activiteit voor u om te bekijken.

Je kunt Go, Pro-camera's op het dashboard van elke auto bevestigen met de Go, Pro-autobevestigingen. Over het algemeen is de werkt heel goed. Met de snelle opname van Go, Pro kun je met één knop de opname starten en stoppen, zelfs als de camera is uitgeschakeld. achter camera auto. Deze functie is erg handig tijdens het rijden en zorgt ervoor dat uw rijervaring veilig blijft.

Een alternatief hiervoor is het gebruik van de spraakbesturing van Go, Pro. achter camera auto. Op deze manier kunt u zelfs uw camera tijdens het rijden bedienen zonder afleiding te veroorzaken. Lees meer over spraakbesturing in het volgende artikel: 12+ spraakopdrachten om je Go, Pro te bedienen (+ geheime opdrachten). Go, Pro's zijn niet zo resistent tegen: zoals de dashcams doen, dus om uw camera te beschermen tegen schade, moet u ze bij u dragen zodra u uit de auto stapt.

Dragen samen met een om je Go, Pro op te laden voor lange reizen (de gemiddelde levensduur van de batterij van Go, Pro is ongeveer 1,5/2 uur). zoals Protune, Wi, Fi, Bluetooth enz. indien niet vereist voordat u uw camera monteert om de batterij voor lange tijd te sparen - achter camera auto. Go, Pro wordt meestal niet geleverd met een grote vooraf geïnstalleerde geheugenkaart.

Auto Tracking CameraMet Go, Pro als uw dashcam kunt u nu zorgeloos genieten van uw roadtrips! Heb je ooit geprobeerd een Go, Pro als dashcam te gebruiken? Laat het ons weten in de comments hieronder! Als dit artikel je op wat voor manier dan ook heeft geholpen, deel het dan met je vrienden en familie op Facebook - achter camera auto.

De dashcam zit vast aan de binnenkant van je voorruit. In de dashboardcamera’s zit vaak GPS geïntegreerd, zodat het ook snelheid, locatie en richting registreert. Zelfs de gesprekken die je voert in de auto kan je laten opnemen. Ook kan het apparaat je door de GPS-functionaliteit waarschuwen voor snelheidscamera’s. Het idee is dat een dashcam een continue opname maakt terwijl je aan het rijden bent (achter camera auto).

De opnames duren 3 minuten, dit is ongeveer 280MB. achter camera auto. Een uurtje autorijden is al snel een paar GB aan videoopnames. De luxere modellen registreren het wanneer de auto een grote schok – dus een ongeluk – maakt. Op dat moment is de opname beveiligd tegen automatisch overschrijven. Nadeel is natuurlijk dat er bij een aanrijding van achteren niets in beeld is van de aanrijding.

Miovue Manager overzicht van opnames (datum, tijd, locatie en G-krachten) Dashcams zijn erg populair in Rusland. Maar dat is niet omdat ze daar nou zo gek zijn op het maken van opnames in het verkeer. Het is daar een gebruikelijke vorm van bewijslast bij een aanrijding, ongeluk of bij corrupte politieagenten.Toen was er een meteoriet ingeslagen in Rusland. En ook al was dit maar een gebeurtenis van een seconde of 25, er zijn meerdere opnames van gemaakt via dashboardcamera’s. Zoals dit filmpje hieronder. Maar ook Nederlanders maken dashcam filmpjes. Geenstijl besteedt met enige regelmaat aandacht aan dit soort films. Ik heb enige dagen met een dashcam rondgereden.

Latest Posts

Luchthavenvervoer Aalst

Published May 05, 24
7 min read

Luchthavenvervoer Gent

Published May 04, 24
7 min read